Vrijdag 13 november 2020

Uitnodiging Virtual Experience 16-19 november

De laatste ontwikkelingen en noviteiten tijdens Push Braces Virtual Experience 2020 Het coronavirus is de afgelopen acht maanden al spelbreker geweest voor tal van evenementen en bij MEDICA, al meer dan veertig jaar ’s werelds grootste internationale vakbeurs voor de medische sector, is dat niet anders. Een fysieke editie van MEDICA staat dit jaar niet op de kalender, voor de sector een groot gemis. En toch biedt deze unieke situatie ook kansen, hoe gek dat ook klinkt. Dat is in ieder geval de overtuiging van Nea International, producent van Push Braces. Op creatieve en innovatieve wijze neemt Nea van 16 tot en met 19 november, in de week van MEDICA 2020, ‘gewoon’ plaats in haar stand op de beurs. Maar dan online, tijdens de Push Braces Virtual Experience 2020. Geïnteresseerden kunnen daar terecht voor kennis, informatie en advies over bescherming en ondersteuning van het menselijk lichaam met behulp van braces.

De stand van zaken
Sport en bewegen zonder pijn of aanzienlijk risico op letsel, het zijn basisvoorwaarden om actief te blijven, met alle gezondheidsvoordelen van dien. Orthopedische braces kunnen daar een belangrijke rol in spelen. Niet voor niets wordt bij Nea flink geïnvesteerd in continue verbetering en ontwikkeling van haar producten, met expertise van zowel interne als externe experts.  MEDICA is dan altijd een uitgelezen moment om de stand van zaken met de wereld te delen. Want welke inzichten hebben nieuwe onderzoeken opgeleverd, wat zijn de nieuwste innovaties en ontwikkelingen en wat betekent dat voor de kwaliteit en prestaties van producten en dus voor goed en verantwoord bewegen? Antwoord op deze en andere vragen kun je ook dit jaar krijgen, maar dan dus volledig virtueel. Van 16 tot en met 19 november biedt Nea een complete ‘online experience’ die je achter je bureau, aan de keukentafel of in een luie stoel kunt bezoeken.

Diverse ontmoetingen met internationale gasten
“In eerste instantie is het ontbreken van MEDICA in de jaarkalender een groot gemis. In het voorjaar namen we echter al het besluit om bij het wegvallen van fysieke beurzen ons eigen platform te creëren. In klassieke zin is beursdeelname van belang voor het contact met onze directe afnemers, zijnde nationale distributeurs. In deze online variant hebben we ze meegenomen in ons verhaal en krijgt de beurs in virtuele vorm ineens waarde voor al die relaties waar onze klanten in hun land mee in verbinding staan: artsen, paramedici, zorgverzekeraars, medische vakhandel en meer. Een enorm bezoekerspotentieel. Zo verheugen we ons o.a. op de ontmoetingen met fysiotherapeut Gómez uit Mexico, bandagist Davies uit Nieuw-Zeeland of zelfs de geblesseerde voetballer Watanabe uit Japan.

We zijn benieuwd in hoeverre de virtuele variant de fysieke beurs in de toekomst gaat vervangen. We voelen ons dit jaar zeker niet beperkt in het overbrengen van informatie. Specifiek geproduceerde content geeft een uitstekend beeld van de kwalitatieve en functionele waarde van onze braces. Nieuwe productconcepten voor bijvoorbeeld hielspoor of wetenschappelijke studies krijgen online wellicht zelfs meer aandacht dan op de beursvloer”, aldus Rob Muller, directeur Nea International.

Zo doe je mee
Bezoekers kunnen 24 uur per dag terecht bij de virtuele Push stand. Beide Nea-merken, Push Braces en Push Sports, hebben een eigen ruimte waar bezoekers eenvoudig door kunnen navigeren en naar eigen wens folders, video’s en andere productinformatie kunnen bekijken. Bovendien is het van maandag tot en met woensdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op donderdag tussen 08:00 en 17:00 uur mogelijk persoonlijk contact te leggen met iemand uit het Push-team.

Wie erbij wil zijn, moet zich wel even registreren, via https://virtualexperience.push.eu/registration-visitor.

Vervolgens bezoek je de Push Braces Virtual Experience 2020 op https://virtualexperience.push.eu.