Vrijdag 09 september 2016

Richtlijn 'belastbaarheidsonderzoek en inspanningsadvies bij artrose'

De richtlijn belastbaarheidsonderzoek en inspanningsadvies bij artrose is een richtlijn van de Exercise & Sports Science Australia (ESSA).Deze richtlijn bevat tevens een review, die als richtlijn kan worden beschouwd voor het revalidatieprogramma bij artrose. Een en ander kan als een aanvulling worden beschouwd op de richtlijn van de NOV: Artrose van de heup en knie (2007).
VSG Richtlijn, Richtlijnen vanuit andere specialismen van toepassing verklaard op de sportgeneeskunde (2015). Trefwoorden: belastbaarheidsonderzoek, inspanningsadvies, artrose

De Vereniging voor Sportgeneeskunde publiceert diverse richtlijnen op haar website, waaronder richtlijnen die vanuit andere specialismen van toepassing zijn verklaard op de sportgeneeskunde. De richtlijn belastbaarheidsonderzoek en inspanningsadvies bij artrose is een richtlijn van de Exercise & Sports Science Australia (ESSA).Deze richtlijn bevat tevens een review, die als richtlijn kan worden beschouwd voor het revalidatieprogramma bij artrose. Een en ander kan als een aanvulling worden beschouwd op de richtlijn van de NOV: Artrose van de heup en knie (2007).

 

Inhoud Richtlijn

  • Inleiding
  • Richtlijn
  • Overwegingen bij geldig verklaren voor sportgeneeskunde