Woensdag 19 augustus 2015

Instructieposter - Versterking van de beenspieren

Hoe ziet een goede warming-up eruit? Met welke oefeningen versterkt u uw buik- en rugspieren? Hoe brengt u preventieve enkeltape aan? Het antwoord op deze vragen vindt u op de instructieposters, met duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen.
De instructieposter Versterking van de beenspieren (2004) geeft in diverse afbeeldingen en tekst spierversterkende oefeningen weer voor de benen. Informatie voor trainers/coaches. Uitgave van Sportzorg. Pdf-document. Expert opinion. Beenspieren, oefeningen, instructieposter, zelfmanagement

Hoe ziet een goede warming-up eruit? Met welke oefeningen versterkt u uw buik- en rugspieren? Hoe brengt u preventieve enkeltape aan? Het antwoord op deze vragen vindt u op de instructieposters, met duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen. 

U kunt de posters gratis op A4 formaat downloaden. U kunt de posters ook via info@sportzorg.nl bestellen. U ontvangt dan een set van 8 praktische en verantwoorde instructieposters op A3 formaat voor slechts € 9,95 (incl. verzendkosten). De volgende posters zijn beschikbaar.