Dinsdag 25 augustus 2015

Instructieposter - Eerste hulp en revalidatie in de sport

Hoe ziet een goede warming-up eruit? Met welke oefeningen versterkt u uw buik- en rugspieren? Hoe brengt u preventieve enkeltape aan? Het antwoord op deze vragen vindt u op de instructieposters, met duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen.
De instructieposter Eerste hulp en revalidatie in de sport (2005) geeft in afbeeldingen het proces van EHBO en revalidatie weer. Geheugensteun voor trainers/coaches. Uitgave van Sportzorg. Pdf-document. Expert opinion. ICE, kneuzing, verzwikking, revalidatie, instructieposter, zelfmanagement.

Hoe ziet een goede warming-up eruit? Met welke oefeningen versterkt u uw buik- en rugspieren? Hoe brengt u preventieve enkeltape aan? Het antwoord op deze vragen vindt u op de instructieposters, met duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen. 

U kunt de posters gratis op A4 formaat downloaden. U kunt de posters ook via info@sportzorg.nl bestellen. U ontvangt dan een set van 8 praktische en verantwoorde instructieposters op A3 formaat voor slechts € 9,95 (incl. verzendkosten). De volgende posters zijn beschikbaar.