Dinsdag 25 augustus 2015

Instructieposter - Algemene warming-up

Hoe ziet een goede warming-up eruit? Met welke oefeningen versterkt u uw buik- en rugspieren? Hoe brengt u preventieve enkeltape aan? Het antwoord op deze vragen vindt u op de instructieposters, met duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen.
De instructieposter Algemene Warming-up (2005) geeft op 1 pagina oefeningen weer, gericht op het opwarmen van de grote spiergroepen voor de training. Oefeningen voor de sporters, informatie voor trainers/coaches. Uitgave van Sportzorg. Expert opinion. warming-up, oefeningen, instructieposter, zelfmanagement, voorbereiding.

Hoe ziet een goede warming-up eruit? Met welke oefeningen versterkt u uw buik- en rugspieren? Hoe brengt u preventieve enkeltape aan? Het antwoord op deze vragen vindt u op de instructieposters, met duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen. 

U kunt de posters gratis op A4 formaat downloaden. U kunt de posters ook via info@sportzorg.nl bestellen. U ontvangt dan een set van 8 praktische en verantwoorde instructieposters op A3 formaat voor slechts € 9,95 (incl. verzendkosten). De volgende posters zijn beschikbaar.