Vrijdag 19 mei 2017

Help mee te bepalen welke items de belangrijkste signalen zijn voor jonge sporters om tijdig professionele hulp te zoeken voor hun polsklachten

Met het project SOS-WRIST proberen onderzoekers van het Academic Medical Center (AMC) een digitale checklist te maken om jonge sporters te helpen inschatten of ze voor hun polsklachten hulp moeten zoeken, bijvoorbeeld bij een sportarts. Er zijn al heel veel mogelijke items verzameld voor deze checklist, en met de Delphi studie proberen de onderzoekers te bepalen welke van die items volgens experts (onder andere sportartsen) het meest relevant zijn voor de SOS-WRIST. Daarvoor is een vragenlijst gemaakt die te vinden is op www.sos-wrist.com/delphi. Verzoek aan u is deze vragenlijst in te vullen. Het kost u 10 minuten van uw tijd.

Met het project SOS-WRIST proberen onderzoekers van het Academic Medical Center (AMC) een digitale checklist te maken om jonge sporters te helpen inschatten of ze voor hun polsklachten hulp moeten zoeken, bijvoorbeeld bij een sportarts. Er zijn al heel veel mogelijke items verzameld voor deze checklist, en met de Delphi studie proberen de onderzoekers te bepalen welke van die items volgens experts (onder andere sportartsen) het meest relevant zijn voor de SOS-WRIST. Daarvoor is een vragenlijst gemaakt die te vinden is op www.sos-wrist.com/delphi. Verzoek aan u is deze vragenlijst in te vullen. Het kost u 10 minuten van uw tijd.