Woensdag 09 augustus 2017

Call for abstracts Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres (inzending gesloten)

De congrescommissie van het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres nodigt u allen uit om een abstract in te dienen voor het houden van een voordracht of een posterpresentatie op het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres, 23 en 24 november 2017. De onderwerpen hiervan dienen te vallen binnen het ruime domein van sport, bewegen en gezondheid. Hieronder vallen dus zowel rapportages van wetenschappelijk onderzoek en doctoraal scripties als ook case-reports.

De congrescommissie van het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres nodigt u allen uit om een abstract in te dienen voor het houden van een voordracht of een posterpresentatie op het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres, 23 en 24 november 2017. De onderwerpen hiervan dienen te vallen binnen het ruime domein van sport, bewegen en gezondheid. Hieronder vallen dus zowel rapportages van wetenschappelijk onderzoek en doctoraal scripties als ook case-reports.

Aanmeldprocedure

Lever uw abstract digitaal in via: www.abstractreviewer.com/swj/
. U heeft t/m 15 september 2017 de tijd om uw abstract in te leveren ter beoordeling van de jury.
. Uiterlijk 2 november 2017 ontvangt u bericht of u in aanmerking komt voor het houden van een vrije voordracht. De spreektaal is Nederlands.
. De beste 20 abstracts zullen uitgenodigd worden om hun onderzoek in een presentatie van 8 minuten toe te lichten tijdens de plenaire sessies op het congres.
Wordt u niet uitgenodigd voor het houden van een presentatie dan krijgt u de mogelijkheid een poster te presenteren.
 

Prijzen

De winnaar van het beste abstract ontvangt een geldprijs van € 500,-. Er zal ook een prijs zijn voor de beste poster. (Student) sportfysiotherapeuten, die een abstract indienen, dingen mee naar de Talent Award (€ 500) van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS).

Inmiddels is het niet meer mogelijk een abstract in te dienen!